STERGIOU DIMITRIS

Greece

Πραγματοποιήστε το γάμο των ονείρων σας σε οποιοδήποτε σημείο της πανέμορφης Ελλάδας
advanced divider

Φωτογράφιση στη Μήλο

Η Μήλος έχει πολλές παραλίες εξαιρετικής ομορφιάς. Κάθε παραλία που πρόκειται να επισκεφτεί κάποιος κατά την διαμονή του στο νησί, θα δει πως είναι εντελώς διαφορετική από την άλλη και αυτός είναι ο λόγος που την κάνει να ξεχωρίζει, όχι μόνο στις Κυκλάδες, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, λόγω των ιδιαίτερων πετρωμάτων που την περικλείουν

Φωτογράφιση στη Κέρκυρα

Η πόλη της Κέρκυρας χαρακτηρίζεται από το έντονο βενετσιάνικο στοιχείο, αλλά και από πολλές αγγλικές και γαλλικές επιρροές. Είναι κοσμοπολίτικη πόλη που αποπνέει μια αίσθηση αρχοντιάς, με κύρια αξιοθέατα τη μεγάλη πλατεία Σπιανάδα, που είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, το Παλιό και το Νέο Φρούριο, το Δημαρχείο (Θέατρο Σαν Τζάκομο), το Κανόνι, το Μον Ρεπό αλλά και τα Μουσεία Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Ιστορίας.

Φωτογράφιση στη Λίμνη Δόξα

Η λίμνη Δόξα είναι η εξαίρεση του κλασικού κανόνα ότι το τρέιλερ είναι σχεδόν πάντα καλύτερο από την ταινία. Σε αντίθεση με τις μεγάλες και πολλές φορές βαρετές ταινίες που δεν μπορούν να συναγωνιστούν το γρήγορο μοντάζ και τα best of των τρέιλερ, η λίμνη Δόξα στην Ορεινή Κορινθία ξεπερνά σε ομορφιά ακόμα και την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία, το πιο καλογυρισμένο βίντεο.

Φωτογράφιση στη Μάνη

Πυργόσπιτα, καστροπολιτείες, αρχαίες πόλεις, λιμναίες σπηλιές, και παραλίες. Στην Πελοπόννησο, η Μάνη της ιστορίας και της πέτρας θα σας γοητεύσει. Τοπίο άνυδρο, τραχύ. Σπίτια που θυμίζουν πύργους, πέτρινοι οικισμοί, βυζαντινές εκκλησίες, μικροί όρμοι και σπήλαια συγκλονιστικά.

Φωτογράφιση στη Μονεμβασιά

Το κάστρο, τα πλακόστρωτα στριφογυριστά καλντερίμια, τα χαμάμ, οι κρήνες, τα αρχοντικά πλούσιων εμπόρων, οι παλιές χαμηλές καμάρες, οι αψίδες και οι δεκάδες βυζαντινές εκκλησίες συνθέτουν την πιο ενδιαφέρουσα καστροπολιτεία της χώρας, μία καστροπολιτεία που μοιάζει να μην την άγγιξε το πέρασμα του χρόνου.

Φωτογράφιση στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη, ένα εκπληκτικό ελληνικό νησί στο Αιγαίο Πέλαγος, μπορεί να υπερηφανεύεται για δραματικούς βράχους, παρθένες παραλίες και γραφικά χωριά με λευκά κτίρια και εκκλησίες με μπλε τρούλο. Παρακολουθήστε τον ήλιο να βουτά στη θάλασσα από την Οία, κάντε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά και απολαύστε φρέσκα θαλασσινά και τοπικό κρασί. Η Σαντορίνη είναι μια ονειρική απόδραση για όλους.

Φωτογράφιση στη Ναύπακτο

Η Ναύπακτος, μια γοητευτική παραθαλάσσια πόλη στη Δυτική Ελλάδα, προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο από τις πολυσύχναστες πόλεις. Εξερευνήστε το Ενετικό Κάστρο, κάντε μια βόλτα στη γραφική Παλιά Πόλη και χαλαρώστε στις όμορφες παραλίες. Απολαύστε φρέσκα θαλασσινά και νόστιμη τοπική κουζίνα και απολαύστε την χαλαρή ατμόσφαιρα. Η Ναύπακτος είναι ένα κρυμμένο στολίδι που περιμένει να ανακαλυφθεί.

Φωτογράφιση στη Σίφνο

Η Σίφνος, ένα μικρό ελληνικό νησί στις Κυκλάδες, μαγεύει τους επισκέπτες με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τις όμορφες παραλίες και τη νόστιμη κουζίνα. Εξερευνήστε τα αρχαία ερείπια, κάντε πεζοπορία στους γραφικούς λόφους και Ανακαλύψτε τις παραδόσεις κεραμικής του νησιού. Απολαύστε λαχταριστά πιάτα φτιαγμένα από τοπικά υλικά και χαλαρώστε στην γαλήνια ατμόσφαιρα. Η Σίφνος είναι ένας πραγματικός νησιωτικός παράδεισος.

Greece

Πραγματοποιήστε το γάμο των ονείρων σας σε οποιοδήποτε σημείο της πανέμορφης Ελλάδας
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.